Με μιά ματιά

Το ξενοδοχείο μας λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου ως και τα μέσα Οκτωβρίου. Σε περίπτωση όμως που κάποιο γκρουπ θελήσει να έρθει και να ζήσει ονειρεμένες στιγμές είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους ακόμη και αν δεν είναι μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζουμε παραπάνω, να είστε βέβαιοι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για τις διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες θα ήθελαν την αίθουσα των εκδηλώσεών μας.

Η διαμονή στη Θάσο αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία στο ξενοδοχείο  Blue Dream Palace, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Θάσου. Ο πρωταρχικός στόχος του προσωπικού μας είναι η ικανοποίηση όλων των αναγκών σας ώστε να σας προσφέρουν μια διαμονή που θα παραμείνει μια ευχάριστη ανάμνηση για πάντα.
Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι κτισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα δωμάτια να έχουν θέα στην θάλασσα. Επιλέξτε ανάμεσα σε όμορφα σχεδιασμένα, ευρύχωρα δωμάτια, επιπλωμένα κομψά και πλούσια διακοσμημένα, με σύγχρονες ανέσεις, υφάσματα και υλικά σε απαλούς τόνους. Ξεκινήστε την ημέρα σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα παραδοσιακό πρωινό ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων, σερβιρισμένο στο τραπέζι της βεράντας του δωματίου σας, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου ή τη μεγάλη πισίνα. Οι ανέσεις που προσφέρονται σε συνδυασμό με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή σας. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου περιγράφονται ιδανικά από τις λέξεις Στυλ, Κομψότητα, Άνεση και Λειτουργικότητα

/