Πισίνα & Παραλία

Το ξενοδοχείο Blue Dream Palace βρίσκεται στην παραλία Τρυπητή, στην Θάσο. Η Θάσος, που θεωρείται ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς της Μακεδονίας, διαθέτει υπέροχες, δαντελωτές παραλίες που βρέχονται από το Αιγαίο.
Επίσης, θεωρείται ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες που αναζητούν ένα πιο εναλλακτικό μέρος για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ξενοδοχείο Blue Dream Palace, που απολαμβάνει πανοραμική θέα στην παραλία, διαθέτει μεγάλη πισίνα υπερχείλισης (infinity pool), πισίνα για παιδιά, bar παραλίας και pool bar.
Στην κεντρική πισίνα, αλλά και στο bar της παραλίας υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ στο beach bar, σερβίρονται καφέδες, αναψυκτικά, ποτά, κοκτέιλ, κρασί και ελαφριά σνακ.
Η μεγάλη πισίνα με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες είναι τέλεια για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ενώ το pool bar είναι ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Τρυπητή είναι μια φανταστική παραλία, φυσικά προστατευμένη από βράχια και με πεύκα που φτάνουν μέχρι τα καταγάλανα νερά. Στην Τρυπητή δίπλα στη παραλία υπάρχει και η διάσημη "Τρύπα". Που αποτελεί ένα πανέμορφο γεωλογικό φυσικό σχηματισμό βράχων.
Το ξενοδοχείο Blue Dream Palace, που είναι χτισμένο στην παραλία αυτή, είναι ιδανικό για οικογένειες, αφού διαθέτει οικογενειακές σουίτες και δωμάτια, παιδότοπο, αλλά και πισίνα για παιδιά.

 

/