Συνέδρια & Event

Χτισμένο σε πλεονεκτική θέση, το συνεδριακό κέντρο του Blue Dream Palace βρίσκεται στην καρδιά του ξενοδοχείου έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών του

Στη Θάσο διοργανώνονται, κάθε χρόνο πολλά συνέδρια και επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Το Blue Dream Palace στη Θάσο εξειδικεύεται στη διοργάνωση εκδηλώσεων, συμποσίων και οργανώσεις συνεδρίων. Το ξενοδοχείο παρέχει πολυάριθμες επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως PC, Fax, εκτυπωτές, γραμματειακή υποστήριξη, πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ά. Διαθέτει αίθουσες εκδηλώσεων, αλλά και συνεδριακούς χώρους.

Στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου υπάρχουν αίθουσες εκδηλώσεων, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μηχανήματα, ενώ για τη διευκόλυνση των διοργανωτών και των συμμετεχόντων παρέχονται πλήρεις επαγγελματικές υπηρεσίες.

Το προσωπικό μας, που διαθέτει πολυετή πείρα στις οργανώσεις συνεδρίων, θα σας προτείνει τους καλύτερους τρόπους πραγματοποίησης μιας επαγγελματικής εκδήλωσης, ενώ το ξενοδοχείο θα αναλάβει πλήρως το catering της εκδήλωσης. Από καφέ και αναψυκτικά, μέχρι και καθιστό δείπνο, για τους εκλεκτούς καλεσμένους. Σας υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία.

Ekdiloseis - Blue Dream Palace

/