Γαμήλιες Εκδηλώσεις - Βαπτίσεις

Το ξενοδοχείο προσφέρει αίθουσα με πλήρη εξοπλισμό, φυσικό φως και τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας, για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία ακόμα και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης. Εγγυάται την επιτυχή διεξαγωγή εκδηλώσεων. Ο χώρος έχει θέα στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου μας.
Εγγυάται την επιτυχή διεξαγωγή συνεδρίων και σεμιναρίων. Διατίθεται πλήρης ψηφιακός οπτικοακουστικός εξοπλισμός.

Το ξενοδοχείο Blue Dream Palace είναι το ιδανικό μέρος για το γάμο σας στη Θάσο. Αναλαμβάνει να οργανώσει τη δεξίωση του γάμου σας και να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Με δημιουργικές ιδέες φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια για την πιο ξεχωριστή και σημαντική μέρα της ζωής σας, χαρίζοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.
Και για το ζευγάρι, δώρο για την πρώτη νύχτα του γάμου, τη νυφική σουίτα με υδρομασάζ Jacuzzi στο μπαλκόνι και με θέα στην παραλία της Τρυπητής.

Το Blue Dream Palace  πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων. Ικανοποιεί οποιαδήποτε απαίτησή σας για τη διοργάνωση δεξιώσεων γάμων, βαπτίσεων και συνεστιάσεων συλλόγων.

Εμπιστευτείτε το Blue Dream Palace για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Η εμπειρία μας στην οργάνωση γάμων, το ζεστό περιβάλλον, η άμεμπτη εξυπηρέτηση, αλλά και η ειδυλλιακή τοποθεσία αποτελούν εγγύηση για μία άκρως επιτυχημένη τελετή και μία αξέχαστη δεξίωση. Η διοργάνωση γάμου στην Θάσο θα είναι άρτια και τέλεια συντονισμένη.

/